Over mij

 

Ik ben Alette Schuinder, en ik woon met veel plezier in het prachtige Amsterdam samen met mijn zoon.

 

Naast het vak van leefstijlcoach heb ik een achtergrond in de psychologie en ben werkzaam in het bedrijfsleven.  Ik heb het geluk dat ik enorm van sporten houd, zwemmen is mijn favoriet, van jongs af aan. Maar ik begrijp en weet heel goed wat voor uitdaging het kan zijn om in alle drukte van het leven gezonde keuzes te maken en die ook in lastige situaties vol te houden.

 

Ik heb het altijd interessant gevonden wat een gezonde leefstijl  is, en hoe dat samenhangt met meer dan alleen bewegen en eten. En hoe je grip krijgt op je leefstijl als dat niet het geval is.  Vanuit die nieuwsgierigheid deed ik de opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.  Sindsdien is de gezonde leefstijl  niet alleen meer een persoonlijke interesse, maar help ik met veel plezier mensen hun eigen gezonde leefstijl te vinden en deze zo eigen te maken dat het vanzelfsprekend wordt.

 

 

 

Vitalet Leefstijlcoaching staat ingeschreven bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland  en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen voor leefstijlcoaches.

 

KvK: 7515437

AGB: 90068453 

AGB: 90109492

 

 

Contact

Email: info@vitalet.nl

Tel: 06-27076141